Рецензије о Flekosteel

 • Наталия
  Био сам на клизалишту, пао тамо и тешко ме повредио у леђима. Лекар је Флекостеел препоручио као средство за загревање и ублажавање болова и антиинфламаторно средство. Заиста, помогло је након прве употребе. За неколико недеља сви симптоми су нестали! Такође је излечила јак кашаљ. За сваки случај купио сам себи неколико паковања у резерви.
  Flekosteel
 • Милош
  Неколико година имам остеохондрозо која узрокује неподношљиве болове у леђима. Деца су пронашла много препорука и добрих критика о флекостеел-у. Наручено на Интернету. Гел ме је управо спасио! Нема болова, више нема слабости, вид и слух су се побољшали, а најбоља ствар је што се осећам 10 година млађе! Сада ћу саветовати све своје пријатеље и познанике.
  Flekosteel
 • Мария
  Некако сам истегнуо лигаменте у нози, лекари су предвидели да ће лечење трајати јако дуго. Имао сам среће да сам пронашао Флекостеел, а након нешто више од недељу дана лигаменти су се опоравили, бол је нестао. Почела је нормално да хода, оставила боловање да ради. Сада цела породица користи гел, помаже у свему - боловима у леђима, зглобовима или нечем другом.
  Flekosteel
 • Милош
  Гел Флекостеел ми је много помогао код повреде колена коју сам задобио током тренинга. Кољено је било јако отекло, практично се није кретало и, наравно, нога ме је неподношљиво болела. Али уз помоћ овог лека, вратио сам се на посао након 5 дана, а едем је нестао и осетљивост је враћена првог дана.
  Flekosteel
 • Никола
  Некада су били веома болни у леђима због остеохондрозе, што у мом добу није изненађујуће. Моја супруга је преко Интернета наишла на Флекостеел и ми смо, после саветовања, одлучили да га наручимо. На моје изненађење, гел је заиста помогао - болови у леђима почели су да нестају већ првог дана. Пре нисам могао да се исправим цело јутро, али сада је све у реду!
  Flekosteel
Рејтинг Flekosteel
4.6
25